Trekhaken

Trekhaken Dordrecht

E

Trekhaken

Van Driel Autoservice is uw trekhaak specialist in Dordrecht. In onze garage kunt u terecht om een trekhaak te laten monteren aan uw auto. Onze monteurs plaatsen trekhaken op alle typen auto’s. De trekhaken zijn onder meer geschikt voor aanhangwagens, caravans en fietsenrekken. Bij Van Driel Autoservice bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige trekhaak montage voor een scherpe prijs.
E

Soorten trekhaken

U heeft de keuze uit een vaste, afneembare of wegdraaibare trekhaak. Alle trekhaken zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de wettelijke veiligheidsrichtlijnen. Wij adviseren u graag welke trekhaak het meest geschikt is voor uw auto.

  • Vaste trekhaak: bij een permanente trekhaak is de kogelstang aan de auto vastgelast. Deze trekhaak gaat de hele levensduur van de auto mee. Een vaste trekhaak is erg geschikt voor regelmatig gebruik.
  • Afneembare trekhaak: een afneembare trekhaak kunt u zelf eenvoudig (de)monteren. Dit type trekhaak is erg geschikt als u deze slechts af en toe gebruikt en de vormgeving van uw auto in stand wilt houden.
  • Wegdraaibare trekhaak: dit type trekhaak kan op een beperkt aantal automerken gemonteerd worden. Met een simpele draaibeweging is deze trekhaak klaar voor gebruik.
E

Trekgewicht

Alle trekhaken van Van Driel Autoservice zijn geschikt voor de maximaal toegestane gewichten van aanhangwagens, caravans en fietsendragers. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de maximale trekkracht van uw auto. Zo kunnen hybride auto’s slechts een beperkt of helemaal geen gewicht trekken. Als u niet zeker weet of uw auto voldoende trekkracht heeft, kunt u bij Van Driel Autoservice terecht voor advies op maat.
E

Kabelset

Van Driel Autoservice verzorgt eveneens de montage van de kabelset. U heeft hierbij de keuze uit een 7-polige of 13-polige set. Voor de basisverlichting van een fietsendrager heeft u voldoende aan een 7-polige set. Voor caravans en aanhangwagens heeft u een 13-polige set nodig.

Trekhaak specialist Dordrecht

Van Driel Autoservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 176.30 uur. U vindt onze garage aan de Madame Curiestraat 6-8 in Dordrecht. Ook vanuit omringende plaatsen als Zwijndrecht, Hardinxveld, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht zijn wij eenvoudig bereikbaar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 078 617 5657.

Trekhaak laten monteren?

Trekhaakcentrum.nl is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Trekhaakcentrum.nl accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers.

Problemen met uw auto?

Wij helpen u snel & veilig op weg
Afspraak makenBel ons op