Dashboard Reparatie

Dashboard Reparatie Dordrecht

E

Dashboard Reparaties

Van Driel Autoservice in Dordrecht staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en vakkundigheid. Naast de reguliere reparaties en onderhoudsbeurten, zijn wij gespecialiseerd in dashboard reparaties. Ons ambitieuze team staat vijf dagen per week voor u klaar.
E

Altijd een oplossing op maat

Het dashboard is een van de onderdelen van uw auto die u het meest gebruikt. Een goed werkend dashboard is dan ook van levensbelang, gelukkig bent u hiervoor bij ons aan het goede adres. Een dashboard reparatie kan veel verschillende kleine reparaties omvatten, bijvoorbeeld het repareren van een defecte snelheidsmeter, toerenteller, brandstofmeter of temperatuurmeter. De reparatie van instrumentenpanelen omvat ook de reparatie van de verlichting in het dashboard. Van Driel Autoservice heeft vrijwel alle onderdelen op voorraad, zodat u nooit langer dan nodig hoeft te wachten op een reparatie.

Contact

Wij kijken graag naar de schade aan uw dashboard, zodat wij een goede prijsopgave en inschatting van de tijdsduur kunnen geven. Wilt u een afspraak maken voor een dashboard reparatie of een van onze andere services? Neem dan contact op met Van Driel Autoservice op telefoonnummer 078-6175657 of door middel van ons contactformulier.

Problemen met uw auto?

Wij helpen u snel & veilig op weg
Afspraak makenBel ons op