Camper Onderhoud

Camper Onderhoud Dordrecht

E

Onderhoud

Door regelmatig preventief camper onderhoud voorkomt u dure reparaties. Bij Van Driel Autoservice kunt u terecht voor onderhoud aan alle campers, onze professionele monteurs voeren elke onderhoudsbeurt uit volgens de hoogste normen. De garantie op uw voertuig blijft hierdoor gewoon geldig. Ook voor airco onderhoud, verborgen risico’s en vakantie onderhoudsbeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en veiligheid komen bij ons altijd op de eerste plaats.

Voor camper onderhoud Dordrecht kunt u dus bij ons terecht. Woont u in een nabijgelegen plaats zoals Zwijndrecht, Sliedrecht, Hardinxveld of Barendrecht? Ook vanuit die omgevingen is onze garage eenvoudig te bereiken.

Soorten onderhoudsbeurten

Van Driel Autoservice in Dordrecht verzorgt de volgende onderhoudsbeurten aan uw camper:

 • Grote onderhoudsbeurt
  Het is belangrijk dat er regelmatige een grootschalige controle wordt gedaan op uw camper.
 • Kleineonderhoudsbeurt
  Om grote mankementen te voorkomen is het goed om periodiek een controle uit te laten voeren op uw camper.
 • Zomer onderhoudsbeurt
  Tijdens de zomer check worden alle punten gecontroleerd die in warme omstandigheden problemen kunnen veroorzaken, hier vallen alle verborgen gebreken ook onder.
 • Winteronderhoudsbeurt
  Om de winter goed door te komen bieden wij u de mogelijkheid om uw auto of camper winterbestendig te maken.
 • Vakantie onderhoudsbeurt
  Om u een veilig gevoel te geven als u op vakantie gaat bieden wij de uitgebreide vakantie check aan. Op basis van uw bestemming worden er een aantal punten extra gecontroleerd, wat voornamelijk bestaat uit een combinatie van kleine beurt, winterbeurt en zomerbeurt.
E

Airco onderhoud

Ook de airconditioning in uw camper verdient de nodige aandacht. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor de koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens warme maanden kan ernstige schade aan de airconditioning ontstaan. Van Driel Autoservice biedt professioneel airco onderhoud. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste airco service apparatuur. Wij garanderen dat uw airco systeem verkoeling biedt tijdens de warme zomermaanden.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:

 • Legen systeem
 • Vacumeren
 • Lektest
 • Druktest
 • Diagnose stellen
 • Koudemiddel bijvullen

Eventuele extra kosten

Het kan natuurlijk voorkomen dat wij tijdens de onderhoudsbeurt andere gebreken aan uw camper constateren. Hiervan stellen wij u meteen op de hoogte en geven wij een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de reparatiekosten. Wij gaan pas over op de reparatie van uw camper wanneer u hiermee akkoord bent: Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.
E

Reparaties aan uw camper

Naast de reguliere onderhoudsbeurten, verzorgen wij ook APK-keuringen, banden controles, airco-onderhoud, rem controles, distributie riemen en alle andere mogelijke reparaties aan uw camper.

Problemen met uw auto?

Wij helpen u snel & veilig op weg
Afspraak makenBel ons op