Reparatie Dordrecht

Reparatie Sliedrecht

Reparatie Ridderkerk

Reparatie Hendrik-Ibo-Ambacht

Reparatie Zwijndrecht

E

Reparatie auto

Voor autoreparatie en reparaties aan uw bedrijfswagen of camper bent u bij Van Driel Autoservice aan het juiste adres. Wij bieden een algemene check-up en een storingsdiagnose om eventuele mankementen aan uw auto te detecteren. Voor dat wij overgaan tot de reparatie of het vervangen van onderdelen, geven wij altijd duidelijkheid over de verwachtte werkzaamheden en de kosten. Wij repareren en onderhouden eveneens auto’s van alle leasemaatschappijen.

De reparatie van uw auto, bedrijfswagen of camper wordt uitgevoerd in onze garage in Dordrecht. Van Driel Autoservice is ook eenvoudig bereikbaar vanuit onder meer Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht.

E

Onderdelen vervangen

Wanneer wij een onderdeel vervangen, gebruiken wij in plaats van merkonderdelen liever technisch gelijkwaardige huismerkonderdelen. Veel auto-onderdelen – zoals remmen, bougies en luchtfilters – worden niet gemaakt door de autofabrikant, maar door een gespecialiseerde fabrikant. Door deze onderdelen direct bij de leverancier in plaats van de autofabrikant te bestellen bent u verzekerd van hetzelfde product voor een veel lagere prijs.
E

Storingsdiagnose

Het aantal elektronische systemen in de auto neemt steeds meer toe. Deze systemen zorgen voor meer comfort, veiligheid en rijplezier, maar natuurlijk alleen zo lang dat alles goed functioneert. Hoort u rare geluiden in uw auto? heeft u het gevoel dat er motorisch iets aan de hand is? Branden de storingslampjes op het dashboard? Van Driel autoservice heeft de benodigde kennis en apparatuur in huis om uw auto storingsvrij te maken, ongeacht of het een elektrisch of mechanisch mankement betreft. Door middel van een storingsdiagnose zijn wij in staat om het probleem snel te achterhalen.

Algemene check-up

Een algemene check-up van uw auto, bedrijfsauto of camper, bijvoorbeeld vlak voor de zomer- of wintersportvakantie, kan veel leed voorkomen. Bij de check-up worden de volgende onderdelen van uw auto gecontroleerd: banden, verlichting, ruiterwisserbladen, vloeistofniveau’s, accu, remmen, schokdempers en uitlaat. Eventuele reparaties of vervanging van defecte onderdelen worden daarna in overleg met u uitgevoerd.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een autoreparatie, een algemene check-up of een storingsdiagnose? Neem dan contact op met Van Driel Autoservice op telefoonnummer 078 – 617 5657 of door middel van ons contactformulier.

Problemen met uw auto?

Wij helpen u snel & veilig op weg
Afspraak makenBel ons op