APK Keuring Zwijndrecht

APK Keuring Hendrik-Ido-Ambacht

APK Keuring Sliedrecht

APK Keuring Dordrecht

APK Keuring Ridderkerk

E

APK-keuring

Van Driel Autoservice verzorgt professionele APK-keuringen voor alle automerken. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Tijdens de APK-keuring controleren wij of uw auto voldoet aan de geldende richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu. Door gebreken aan uw auto tijdig te constateren voorkomt u gevaarlijke situaties op de weg. Bij Van Driel Autoservice is de APK-keuring gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.

Van Driel Autoservice is gevestigd in Dordrecht, maar wij verzorgen ook APK-keuringen voor klanten uit omringende plaatsen als Barendrecht, Hardinxveld, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.

E

Andere werkzaamheden aan uw auto

Uiteraard kunt u bij Van Driel Autoservice, naast APK-keuringen en onderhoudsbeurten, ook terecht voor andere werkzaamheden aan uw auto. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de reiniging van de automaatbak en het wisselen van zomer- of winterbanden. Ook voor een servicebeurt van de airconditioning van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor een APK-keuring hoeft u bij Van Driel Autoservice geen afspraak te maken, u kunt gewoon bij ons langs komen. Voor andere werkzaamheden aan uw auto kunt u bellen met Van Driel Autoservice op telefoonnummer 078 – 617 5657. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Transparante werkwijze

Van Driel Autoservice is een officiële APK-keuringsinstantie. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele keuring en een transparante werkwijze. Indien uit de keuring blijkt dat er reparaties aan uw voertuig nodig zijn, dan stellen wij u hiervan direct op de hoogte en geven wij een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de kosten. Wij gaan pas over tot het repareren van uw voertuig wanneer u hiervoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven. Na afloop van de de APK-keuring krijgt u een keuringsrapport waarin staat of uw auto succesvol is gekeurd.

Gratis APK-keuring bij onderhoudsbeurt

Bij Van Driel Autoservice is de APK-keuring gratis wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op uiteenlopende punten en verzorgen wij zaken als het verversen van de motorolie, vervanging van het oliefilter en het bijvullen de ruitenvloeistof. Onze professionele monteurs verzorgen waar nodig elke mogelijke reparatie. Onze garage is voorzien van geavanceerde apparatuur en moderne gereedschappen.

Problemen met uw auto?

Wij helpen u snel & veilig op weg
Afspraak makenBel ons op