Bandenspecialist Dordrecht

Autobanden Dordrecht

E

Banden

Van Driel Autoservice is uw bandenspecialist in Dordrecht en omstreken. U kunt bij ons terecht om autobanden te kopen (zowel zomer- als winterbanden) en uw huidige banden te laten vervangen. Ook voor banden reparatie en bandenspanning controle bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van Driel Autoservice bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service. Wij staan u graag bij met deskundig advies.

U vindt Van Driel Autoservice in Dordrecht, maar onze garage is ook makkelijk te bereiken vanuit omringende plaatsen als Ridderkerk, Barendrecht, Hardinxveld en Zwijndrecht.

E

Autobanden kopen

Bij Van Driel Autoservice kunt u verschillende soorten autobanden kopen, waaronder zomer- en winterbanden. Zomerbanden zijn over het algemeen harder dan winterbanden. Dit zorgt op een droog wegdek voor meer grip. Winterbanden daarentegen zijn zachter. Bij koude weersomstandigheden heeft de winterband meer grip dan zomerbanden. het is belangrijk dat u uw zomer- of winterbanden bijtijds laat wisselen.
E

Grootte van de autoband

Niet alleen het soort band, ook de grootte van de band is van belang. Zo staat er op de zijkant van een band een afmeting. Bijvoorbeeld: 195/50 R15. Dit betekent dat de band een breedte heeft van 195 mm, de verhouding van de bandhoogte/bandbreedte 50% van 195 mm is en dat de diameter van de velg 15 inch bedraagt. Wij adviseren u graag welke banden u het beste kunt gebruiken.

Bandenservice

Bij Van Driel Autoservice bieden wij onze klanten een uitgebreide bandenservice. Wanneer u uw autobanden bij ons koopt bieden wij de mogelijkheid om uw huidige banden te wisselen. Wij verzorgen eveneens banden reparatie. Door uw banden te repareren bent u voordeliger uit dan wanneer u kiest voor het vervangen van uw autobanden. Met onze bandenspanning controle checken wij of uw banden de juiste spanning hebben. Ook verzorgen wij de levering en montage van uw lichtmetalen velgen.

Bandenopslag

Wanneer u uw zomer- of winterbanden laat vervangen, moet u de ongebruikte banden tijdelijk ergens opslaan. Van Driel Autoservice biedt een voordelige opslag voor uw zomer- of winterbanden. Wij zorgen voor de perfecte omstandigheden om uw banden in topconditie te houden, zodat u deze het volgende seizoen weer probleemloos kunt gebruiken.

Problemen met uw auto?

Wij helpen u snel & veilig op weg
Afspraak makenBel ons op