Onderhoud

Onderhoud Dordrecht

E

Onderhoud

Door uw auto regelmatig te onderhouden voorkomt u dure reparaties. Bij Van Driel Autoservice kunt u terecht voor onderhoud aan alle automerken, bedrijfsauto’s en campers. Onze professionele monteurs voeren elke onderhoudsbeurt uit volgens de meest recente fabrieksvoorwaarden. De garantie op uw voertuig blijft hierdoor gewoon geldig. Ook voor airco onderhoud en een vakantie onderhoudsbeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en veiligheid komen bij ons altijd op de eerste plaats.

U vindt Van Driel Autoservice in Dordrecht, maar onze garage is ook eenvoudig bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als Zwijndrecht, Sliedrecht, Hardinxveld en Barendrecht.

Soorten onderhoudsbeurten

Van Driel Autoservice verzorgt de volgende onderhoudsbeurten aan uw auto of camper:

 • Grote onderhoudsbeurt
  Het is belangrijk dat er regelmatige een grootschalige controle wordt gedaan op uw auto.
 • Kleineonderhoudsbeurt
  Om grote mankementen te voorkomen is het goed om periodiek een controle uit te laten voeren op uw auto.
 • Zomer onderhoudsbeurt
  Tijdens de zomer check worden alle punten gecontroleerd die in warme omstandigheden problemen kunnen veroorzaken.
 • Winteronderhoudsbeurt
  Om de winter goed door te komen bieden wij u de mogelijkheid om uw auto winterbestendig te maken.
 • Vakantie onderhoudsbeurt
  Om u een veilig gevoel te geven als u op vakantie gaat bieden wij de uitgebreide vakantie check aan. Op basis van uw bestemming worden er een aantal punten gecontroleerd, wat voornamelijk bestaat uit een combinatie van kleine beurt, winterbeurt en zomerbeurt.
E

Airco onderhoud

Met onze airco check houdt u de airconditioning in uw auto in topconditie en voorkomt u geurtjes. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor de koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens warme maanden kan ernstige schade aan de airconditioning ontstaan. Van Driel Autoservice biedt professioneel airco onderhoud. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste airco service apparatuur. Wij garanderen dat uw airco systeem verkoeling biedt tijdens de warme zomermaanden.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:

 • Legen systeem
 • Vacumeren
 • Lektest
 • Druktest
 • Diagnose stellen
 • Koudemiddel bijvullen

Eventuele extra kosten

Wanneer wij tijdens de onderhoudsbeurt gebreken aan uw auto constateren stellen wij u hiervan op de hoogte en geven wij een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de reparatiekosten. Wij gaan pas over op de reparatie van uw auto wanneer u hiermee akkoord bent: zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Problemen met uw auto?

Wij helpen u snel & veilig op weg
Afspraak makenBel ons op